Bericht versturen
Contacteer ons

Telefoonnummer : 0086-18658898180

WhatsApp : +8618658898180

Wat zou de aandacht aan in het douaneontwerp van hotelmeubilair moeten worden betaald?

May 20, 2021

Kwesties die aandacht in aangepast ontwerp van hotelmeubilair vergen


1. De Aanpassingsaandacht van het hotelmeubilair: de verschijningskwaliteit, het verschillende substraat en de bekledingsmaterialen, kenmerken zijn niet hetzelfde, als u geen aandacht aan de materiële kenmerken besteedt of de gebruiksmethode niet correct is, vaak maken raad het scheeftrekken. Om ervoor te zorgen dat de vlakke, fijne decoratie van meubilairmesa, fijn vakmanschap, duidelijke textuur.


2. Wanneer het aanpassen van hotelmeubilair, zou de aandacht aan kleur en stijl aanpassing moeten worden besteed. De kleur, de stijl en de stijl van aangepast hotelmeubilair met kleur en stijl moeten zouden worden aangepast, en de themastijl van binnenlands ontwerp zou volledig moeten worden overwogen.


Het functionele ontwerp zou met ergonomische principes en vermenselijkt ontwerp moeten in overeenstemming zijn. Bijvoorbeeld, wanneer het ontwerpen van de garderobe, kunt u meer laminaten en laden maken, is de hoek van meubilair stomp of rond gemaakt, zou TV met een draaibare verdeling moeten worden uitgerust, en de contactdoos zou het het laden gebruik van de mobiele telefoon moeten overwegen.


3. De Aanpassingsaandacht van het hotelmeubilair: de structurele sterkte, hotelmeubilair is over het algemeen vast meubilair, kiest de gezamenlijke wijze houten schroeven, over het algemeen hardwareschakelaars en kleefstoffen. Wij zouden bijzondere aandacht aan de verschillende kenmerken van materialen moeten betalen.


4. Wanneer het aanpassen van hotelmeubilair, zou de aandacht moeten worden besteed aan: de veiligheidsprestaties, meubilair kunnen geen mensen bereiken, kunnen niet vallen, geen scherpe geur, en hoge milieubescherming rangmaterialen. Het meubilair is het beste verse houten aroma, gekoppeld aan het schoonmaken van de ruimte naar de geur zal gaan.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou de aandacht aan in het douaneontwerp van hotelmeubilair moeten worden betaald?  0