Bericht versturen
Contacteer ons

Telefoonnummer : 0086-18658898180

WhatsApp : +8618658898180

Hangzhou realsun industrial co.,Ltd

Hangzhou realsun industrieel Co., Ltd

 

Wij voorzien beste producten van de beste dienst

  • Hangzhou realsun industrial co.,Ltd
  • Hangzhou realsun industrial co.,Ltd
  • Hangzhou realsun industrial co.,Ltd
  • Hangzhou realsun industrial co.,Ltd
  • Hangzhou realsun industrial co.,Ltd
  • Hangzhou realsun industrial co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken OEM Aantal werknemers 250~350
Jaarlijkse omzet 6000000-8000000 Opgericht Jaar 2005
Export pct 90% - 100%
Inleiding

REALSUN loopt voorop in de productie van een breed scala aan hoogwaardige hotelmeubels en inrichtingsproducten van de afgelopen (17) jaar.Onze kernproductie-eenheid in Shanghai / Ningbo en hoofdkantoor in het beroemde westelijke meer;Hanzhou, provincie Zhejiang, China.

REALSUN integreert beïnvloed in de markt door zijn creatieve ideeën te ontwikkelen in complete hotelinrichtingsoplossingen.Ons ontwerpteam is voortdurend bezig met het aanpassen en innoveren van verschillende nieuwe ontwerpen en modellen, zoals vereist door onze belangrijkste partners.De geloofwaardigheid van ons product richt zich vaak op het introduceren van betaalbare prijzen van basis tot eersteklas en kwaliteitsmeubilair tot luxe hotels, dwz luxe hotelkamermeubilair, evenementenmeubilair, eetkamerstoelen en -tafels, woonkamerbanken, stijlvolle hoofdeinden, bijzettafels, dressoir, kledingkast, kasten , Bureau, gestoffeerde slaapkamersets, moderne badkamermeubels, houten eettafels en verschillende uitstekende designconceptproducten.

REALSUN produceert voortdurend zijn uitzonderlijke producten, levert en exporteert elegante productreeksen van meubelproducten.Daarom blijken we een exclusieve keuze te zijn van zoveel gerenommeerde hotelbranches in veel landen en in de regio.We zijn absoluut gefocust en toegewijd aan onze zakenpartners en registreren opmerkelijke integriteit met uitstekende zakelijke prestaties.Hier zijn enkele partners van onze luxueuze Stars-hotelindustrie.“Hyatt, Sheraton Gold Nuggent en Four Point Sheraton Salt Lake City en Sheraton Tucson, Biltmore Hotel Miami, Ritz Carlton South Beach, MGM Las Vegas, Kempinski, Palm Dubai, Juneridences, Hilton Garden New Jersey, Spring Hill Suite Madison, SLS Hotel, Hilton Garden Inn, Hampton Inn, Tapestry Lexington, KY, Fourseasons by Sheraton, JW Marriott India en Kansas, Intercontinental, Holiday Inn en Westin enzovoort”.

We houden ons aan de wereldwijde milieunormen en kwaliteit.We hebben met succes de certificeringsnorm en -procedure van ISO9000/14000/18000/CA verkregen.We werken nauw samen met internationaal geavanceerde fabrikanten van zwaar materieel, waaronder HOMAG uit Duitsland en MULTKA uit de VS.We introduceren geavanceerde apparatuur en technologie en verbeteren de productietechniek en -capaciteit.

We vervaardigen ook ontwerpen op maat op basis van gespecificeerde ontwerpdetails met uitgebreide kennis en bekwaam vakmanschap.

Ik hoop dat dit korte overzicht de specialiteiten van onze producten beschrijft en u een eerste idee geeft van onze expertise en technische kennis van onze producten.

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis
REALSUN produceer onophoudelijk zijn uitzonderlijke producten, levering en voer elegante assortimenten van meubilairproducten uit. Daarom blijken wij een exclusieve keus door zo vele beroemde hotelindustrieën in vele landen en in het gebied. Wij zijn absoluut geconcentreerd en geëngageerd aan onze partners en verslagen opmerkelijke integriteit met uitstekende bedrijfsprestaties. Hier zijn sommige van de partners van onze luxueuze industrie van het Sterrenhotel. „Hyatt, Sheraton Gold Nuggent en Vier Punt Sheraton Salt Lake City en Sheraton Tucson, Biltmore-Hotel Miami, Ritz Carlton South Beach, MGM Las Vegas, Kempinski, Palm Doubai, Juneridences, Hilton Garden New Jersey, de Reeks Madison, SLS-Hotel, Hilton Garden Inn, Hampton Inn, Tapijtwerk Lexington, KY, Fourseasons van de de Lenteheuvel door Sheraton, JW Marriott India en Kansas, Intercontinentaal, Holiday Inn en Westin etc.“.

Wij hangen de globale milieunormen en de kwaliteit aan. Wij hebben met succes de certificatienorm en de procedure van ISO9000/14000/18000/CA. verkregen. Wij hebben nauwe samenwerking met internationaal gevorderde zware materiaalfabrikanten met inbegrip van HOMAG van Duitsland en MULTKA van de V.S. Wij introduceren vooruitgangsmateriaal en technologie en verbeteren productietechniek en capaciteit.

Wij vervaardigen ook aanpassen ontwerpen op de gespecificeerde details van het ontwerp met een uitgebreide kennis en een bekwaam vakmanschap worden gebaseerd dat.

Hoop dit korte overzicht onze productenspecialiteiten beschrijft en u een inleidend idee van onze deskundigheid en technische kennis van onze producten geeft.


Het meerstad van vier Puntsheraton salt
China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Hilton Garden Inn New Jersey

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Biltmorehotel Miami

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Springhillreeksen Madison

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Dienst

1. Wij leveren de tekeningendienst, soms, klant geven ons slechts een foto van meubilair dat zij hebben gewild, dan maken wij tekeningen voor onze customers.see onder steekproeven van tekeningen.

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

2. Wij geven klant altijd beste prijs

 

3. Wij doen 100%-QC werk voor onze klanten (

a. zorg ervoor de kleur 100%-zelfde zoals de originele steekproef van de klant is

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

b. Zorg al component van meubilair in zelfde kleur ervoor

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

4. Het pakket volgt requirments van de klant

 

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

 

A. overzees verschepend pakket

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

B. Airshipment Package

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

C. glazen en steenpakket

China Hangzhou realsun industrial co.,Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

 

 

Ons Team

Wij hebben het systeem van het schrijnwerkerijwerk bevorderd en de millworkwijze opgevoerd en wij hebben sterke productiecapaciteit.

al schrijnwerkerijpunten en het meubilair worden vervaardigd in fabriek en fitly geïnstalleerd.

 

REALSUN is bij het front in de productie van brede waaiers van het hotelmeubilair van uitstekende kwaliteit en het leveren van producten van afgelopen (17) jaren geweest. Onze kern productieeenheid in Shanghai/Ningbo, en hoofdkwartierplaats in beroemd het westenmeer; Hanzhou, Zhejiang-Provincie, China.

REALSUN integreren beïnvloed in de markt door het ontwikkelen van zijn creatieve ideeën in de leverende oplossingen van het volledige hotel. Ons listig team constant aanpassende en vernieuwende diverse nieuwe ontwerpen en modellen zoals vereist in onze belangrijke partners. De geloofwaardigheid die van ons product zich vaak betaalbare prijzen van fundamenteel aan eersteklas en kwaliteitsmeubilair aan luxueuze Hotels concentreren te introduceren, d.w.z. de Slaapkamermeubilair van het Luxehotel, Gebeurtenismeubilair, het Dineren Stoelen en Lijsten, Woonkamerlagen, Modieuze Hoofdeinden, Zijlijsten, Opmaker, Garderobe, Kabinetten, het Schrijven Bureau, bekleedde Slaapkamerreeksen, de Moderne Kabinetten van de Badkamersijdelheid, Houten Eettafels en diverse uitstekende het ontwerpen conceptenproducten.