Bericht versturen
Contacteer ons

Telefoonnummer : 0086-18658898180

WhatsApp : +8618658898180

Hoe te om het hotelmeubilair te handhaven? u zult na het lezen van het begrijpen

May 20, 2021

Onderhoudsmethodes van hotelmeubilair:


1. kneuzing: als de verf op het hotelmeubilair krassen, is en niet het geschilderde hout raakt, kan het dezelfde kleurpotloden of het pigment gebruiken zoals de kleur van het hotelmeubilair. De huid van het hotelmeubilair is behandeld met de blootgestelde kleur als achtergrond die, dan met een transparant nagellak met een laag wordt bedekt.


2. brandwondtekens: pyrotechnic of uitgebrand past links een brandpuntsteken of het branden op de oppervlakte van het hotelmeubilair aan. Een fijne laag van harde doek kan op de tandenstoker worden verpakt, zacht de tekens afvegen, en dan met een nagellak worden met een laag bedekt.


3. brandende tekens: de de verfoppervlakte wordt van het hotelmeubilair toevallig verlaten met witte brandende die tekens, afveegt met doek met alcohol, dauw, kerosine of geconcentreerde thee wordt bevlekt, of toepast het met een mengsel van rokerige as en citroensap of saladeolie, droog en in de was gezet.


4. het teken van de waterkwaliteit: behandel zorgvuldig het teken met een natte doek, dan pers het met een masturbator voor meerdere keren, of vlek, droog en was met saladeolie en tandpasta.


5. Melkdesodorisatie: de melk kan de geur binnen het hotelkabinet elimineren. Eerst, zet een glas gekookte melk binnen het hotelmeubilair (kasttype), sluit de deur van het kabinet, en neem de melk na het koelen, en de originele geur in het hotelmeubilair zal verdwijnen.


6. De azijn heldert op: herstel de glans van hotelmeubilair afhangt van azijn. Veel meubilair zal zijn originele glans voorbij het verouderen, op dit ogenblik verliezen, toevoegt een kleine hoeveelheid azijn in warm water, dan zacht afveegt met zachte die doek in azijnwater wordt ondergedompeld. Nadat het water volledig droog is, kan de glans worden hersteld door met het poetsmiddel op het hotelmeubilair op te poetsen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het hotelmeubilair te handhaven? u zult na het lezen van het begrijpen  0

 

Onderhoudsmethodes van hotelmeubilair en bank:


1. Na lange tijd het zitten, zou de bank van het leerhotel de sedentaire delen en de randen vaak moeten tikken om de oorspronkelijke staat te herstellen en die de depressie te verminderen door het zitten concentratie wordt veroorzaakt.


2. Betaal bijzondere aandacht om botsing te vermijden wanneer het dragen van bank.


3. Wrijf krachtig niet de bank vermijden schadelijk het horloge. Gebruik alcohol wanneer het afvegen van de bank, en gebruik dan schoon water om het af te vegen droog met schone doek.