Bericht versturen
Contacteer ons

Telefoonnummer : 0086-18658898180

WhatsApp : +8618658898180

Hoeveel details niet u kent over de aanpassing van het hotelmeubilair?

May 20, 2021

De aanpassing van het hotelmeubilair kan het doel bereiken om plaats te besparen voor een groot deel, maar het is niet dat meer u, zal hoger de bezettingsgraad zijn. Omdat vele klanten niet professioneel zeker genoeg en te zijn, kopen zij meubilair volgens de stijl van het netwerk, dat niet alleen de kosten en installatiemoeilijkheid verhoogt, maar ook maken algemene ruimte ongecoördineerd.

 

Zo welke details nodig hebt u om aandacht aan wanneer het aanpassen van hotelmeubilair te besteden?

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel details niet u kent over de aanpassing van het hotelmeubilair?  0

 

1. De Aanpassing van het hotelmeubilair is niet zo eenvoudig zoals ingebeeld, blind nastrevend manier, die geld besparen, zal het negeren van het gebruik van hotel ruimte en verschillende het leven gewoonten van gasten de originele droom ontgoocheld maken. Tijdens de aanpassing van het hotelmeubilair, moeten wij de ontwerpregeling als belangrijkste onderzoekvoorwerp nemen. Pas de speciale vereisten van de daadwerkelijke ruimte aan om het gebruik van ruimte te maximaliseren.


2. De eenvoudige modellering is populairder met moderne mensen. De belangrijkste principes van Dior-de aanpassing van het hotelmeubilair zijn: praktisch aspect eerst, decoratie tweede. Nu moet het belangrijkste ding van hotelmeubilair praktisch zijn. Wanneer u het koopt, besteedt u ook grote aandacht aan zijn functionaliteit. Voor de meeste ruimten met klein gebied nu, werden die bloemrijk en onpraktisch meubilair het ornament dat een gebied ongetwijfeld bezet. Tegenwoordig, is het hotelmeubilair zeer populair, en kan aan diverse stijlen en kleuren van het hotel of het binnenmilieu aanpassen. Als u een reeks van het kleurrijke meubilair van de Hoteldouane kiest, kan het warm en romantisch aan uw leven ook toevoegen. Het gepersonaliseerde aangepaste het meubilairontwerp van de hotelreeks is zeer geneigd aan familie, is een reeks van aangepast die meubilair door jongeren goed wordt gekeurd.


3. De verschijningskwaliteit vereist vlakke meubilairlijst, fijn vakmanschap, fijne decoratie, duidelijke en mooie textuur. Het logeerkamermeubilair gebruikt particleboard, middelgrote dichtheidshoutvezelplaat, blockboard, gelamineerde raad als grondstof, en vernisje, gewoonlijk vernisje en triplex als behandelend materiaal. De verschillende grondstoffen en de bekledingsmaterialen hebben verschillende materiële kenmerken. Als wij geen aandacht aan de materiële kenmerken en de correcte gebruiksmethode besteden, leidt het vaak tot warpage van de plaat. De hoge eindhotels vereisen vuurvast zelfs het hout voor meubilair om te zijn.